El dia 8 de maig de 2015 es va celebrar amb un gran èxit científic i una important repercussió als mitjans de comunicació, el 25è aniversari d'Al·lergo Centre.

Es va realitzar una jornada científica de 12 hores de duració considerada d'interès sanitari per "l'Institut d'Estudis de la Salut" i acreditat amb 1,0 crèdit pel "Consell Català de la Formació Mèdica Continuada i per la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut".

Al curs científic "5ª. Edició d'Actualització Al·lergològica per a Metges no Al·lergòlegs" van assistir 110 no al·lergòlegs (Pediatres, Metges de família i de Medicina general, ORL, Dermatòlegs, etc.) amb un professorat de 21 ponents. Entre els ponents destaquem la presència de presidents de Societats Al·lergològiques (SEAIC, SCAIC, SEICAP i ACADI) i dos expresidents.

El curs va tenir el suport i reconeixement de moltes institucions com les del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Dr. Jaume Padrós), Ajuntament de Barcelona (Dr. Xavier Trias), Hospital de Nens de Barcelona (Dr. Javier Massaguer) i de moltes entitats d'assegurances, destacant: Assistència Sanitària (Dr. Ignacio Orce) i Adeslas (Dr. Antonio Paredes).

Repercussió als mitjans de comunicació:

 • Al·lergo Centre, el servei de referència d'Al·lèrgia a Catalunya per al diagnòstic i tractament de les malalties al·lèrgiques, ha celebrat amb èxit el "XXVè Aniversari".
 • S'ha obtingut un gran impacte als mitjans de comunicació, de l'estudi presentat per Al·lergo Centre de la "Evolución de las enfermedades Alérgicas en Catalunya". El resum d'audiència publicitària va ser de 7.430.379 persones.

  La repercussió va tenir lloc en diferents mitjans de comunicació de:

   

  • Premsa escrita: La Razón, Diari de Girona, ARA, etc.
  • Premsa digital: La Vanguardia, La Razón, press.digital.es, Farma digital, Catalunya press, CAT, El Periódico de Catalunya, ARA, ACN, Al dia, etc.
  • Ràdio: cadena COPE, cadena SER, Hora 14, A vivir que son 2 días, etc.
  • Televisió, amb una audiència de 5.771.564 persones: TVE1, Informatius nit Telecinco, Matinals, Migdia, etc.

Descarregar el programa